El taller de restauració de Temps era Temps està comandat per la Montserrat Vilajosana, tercera generació d’una saga de restauradors i artesans.
Amb la seva direcció s’ha estructurat un equip de restauradors i artesans que conjuminen el coneixement dels antics artesans amb les noves tècniques de restauració aconseguint un resultants d’altíssima qualitat.

Els Nostres Valors:

La qualitat: A Temps era Temps ens esforcem per oferir la màxima qualitat en qualsevol projecte que realitzem. El nostre Taller combinem les tècniques més modernes i els productes adequats a l’antiguitat de cada article per garantir una restauració eficient i professional. Sols d’aquesta manera es pot garantir la revalorització constants de les obres d’Art.

Treball en equip: Disposem d’un ventall extens de professionals amb contrastada experiència per afrontar projectes ens els quals calgui intervenir de manera multidisciplinaria. Fusters, ebanistes, envernissadors, pintors, policromistes i molt d’altres artesans i restauradors treballen sota la direcció d’un responsable del projecte que vetlla per la qualitat i els objectius previstos amb el client.

Focalitzats en el Client: El nostre objectiu principal en cadascuna de les nostres actuacions és la satisfacció del client. Sols així es pot entendre el nostre lema “ convertir en amics els nostres clients” .
La relació estreta i continua del nostre equip de restauradors amb el client durant tot el procés de restauració garanteix l’assoliment total dels objectius previstos en l’estudi del projecte.

Contacte


Carrer Verdi, 219  Baixos
08024 Barcelona

 

e_mail : montserrat@tempseratemps.org


També podeu trucar-nos al telèfon  +34 627 631 005 o bé utilitzar el nostre formulari de contacte.

La nostre oferta

A les pestanyes Oferta, Restauracions i Articles en Venda podreu veure en detall la nostre oferta de serveis.

Xarxes  socials :